Skapa framgång och värde i ditt företag

Valet av marknadsföring, försäljnings strategier och resurs effektivt arbete skapar lönsamhet, konkurrensfördelar och starka företag. Det öppnar upp för tillväxt. Vill du veta mer? Boka ett utvecklingssamtal. Förstudie av ditt företag ingår i bokningen så att du kan få det mesta möjliga ut av mötet.

Välj en box eller tjänst i fliken tjänster för den utveckling och rådgivning som du behöver utveckla inom eller kontakta oss direkt.

Webbdesign

Responsiv webbdesign som höjer upplevelsen i mobilen, surfplattan och datorn.
Vi gör din webbdesign så som du hoppas på att dina kunder ska se och uppleva dig.

Annonsering & Kampanjer

Annonsering & kampanjer som gör skillnad för dig  – marknadsföring med kundupplevelsen i fokus. 

Brands - När du behöver starka varumärken

 

 

Varumärkesarbete ska räcka långt, vara lönsamt och skapa igenkänning hos dina kunder – nöj dig inte med mindre.

Grafisk design & Loggor

Clients Bests har grafisk design i både själ och hjärta – grafisk design som är här för att förändra din uppfattning om hur design kan se ut. Kanske vill du fräscha upp hela profilen- det är viktigt hur dina kunder uppfattar dig.

En partner när du behöver outsourca det grafiska arbetet. Företagsprofil, loggor, bilder, text mm.

Projekt från start till mål eller där du står

Projekt inom marknadsföring och försäljningsarbete för företag, destinationsbolag och non profits.

Sociala medier, content & digital marknadsföring

Digitala strategier, Sociala medier & Digitalt företagande.

Coachning igenom marknadsföring och hur du blir digital inom dina affärsområden på din webb och sociala medier.

Översättning & tolkning

Vi översätter och tolkar för ditt företag. När du behöver kompetens som ligger utanför ditt område. Clients Best sätter hållbarhet främst och har innovativa lösningar som minskar den ekonomiska belastningen när du behöver utveckla ditt företag. Kontakta oss för de olika språk vi översätter till.

Ditt företag får förutom marknadsföringsarbete hjälp med förbättringsarbete inom olika områden av ditt förertags försäljning. Vi ser också över din affärsmodell och affärsplan. Hör av dig för att veta hur vi kan hjälpa dig att sälja bättre.

Affärsmodell ger översikt för ditt företag

Affärsmodeller hjälper dig att att strukturera ditt arbete att arbeta med affärsmodeller, det samlar företagets resurser. Det skapar också intäkter som annars kan vara svåra att nå.

Affärsmodell ger översikt. Frågor om hur du faktiskt kan göra nytta för dina kunder blir inte längre samma utmaning och stora gåta. Arbete ska vara så friktionsfritt som möjligt för att vara lönsamt.

eget företag

Se ditt företag från nya perspektiv med en affärsmodell som ger översikt.

Det kan vara svårt att se helheten som den faktiskt är i ett företag, men det finns verktyg att arbeta med och att arbeta med en affärsmodell gör ditt arbete enklare.
Affärsmodell ger översikt.
Med en affärsmodell, delar vi upp ditt företag i olika delar och arbetar dem separat, men ändå för att det ska bli sammanhängande med de andra delarna av ditt företag.

Det första vi bör tänka på är att inte använda företags verktyget efter något annat företags exempel. Visst kan det fungera, men väldigt sällan.

Det finns helt enkelt inga mallar för hur ett företag ska bli lönsamt. För ren företagsutveckling, är det inte möjligt, av den enkla anledningen att alla företag är olika och unika i sig.

På samma sätt är det för oss alla, vi utvecklar bäst efter våra egna mått. Vi utvecklar helt efter dina mått.

Att använda verktyg underlättar, en affärsmodell ger den översikt ditt företag behöver. Den förbättrar ditt arbete. Vi tycker att det borde vara en självklarhet i varje företag, så att varje företagare kan få bli riktigt bra, trivas med sitt företag och samtidigt skapa kundnytta.

Affärsmodell ger översikt

Med rätt verktyg blir arbetet enklare för ditt företag.

I en kontakt med oss talar vi om för dig inom vilka områden du kan bli bättre, vad du redan har som är bra men också vad du helt saknar. Med rätt verktyg i ditt företag och vetskapen om hur du ska använda dem, vi vet att du blir du riktigt bra.

Du har inte haft tiden, den här biten med företagsutveckling har inte varit din grej eller alls din kärnverksamhet, inte din passion eller helt enkelt utanför ramarna om vad som var viktigt för dig.

Egentligen var det viktigt från dag 1.
Men nu har vi i och med pandemin fått en ny dag, en ny start.

Din affärsmodell ger dig nycklar in till nya möjligheter.

Ditt företag är kärnverksamheten för oss som arbetar här, att arbeta för ditt företag och göra dig som företagare bättre, din personal mer engagerad och ditt företag mer lönsamt.

Kunden då?
I allra högsta grad det ditt företag inte kan vara utan och det vi andas genom hela vårt uppdrag hos dig.

Vad händer när vi är färdiga med uppdraget du har anförtrott oss?
Du får “verktygen” lämnade kvar hos dig med vetskapen om hur du bäst använder dem i ditt företag, så att du kan ta vid där vi lämnar dig.

Det är nu som gränsen är så tunn mellan vad som är vi och du, för dina affärer är lika viktiga för oss som våra egna. Vi arbetar för att du ska lyckas och ta ditt företag mot nya mål och möjligheter.

Allt arbete sker med hjärta och affärsmannaskap. I grunden ligger hållbarhet, med det bygger vi ett företag som både du och dina kunder vill stanna kvar i.

Det fina med att börja om är att vi bara kan bli bättre.

Du kan bara bli bättre och vägen till att bli kundens val, den där genuina lokala handeln som fick kundens stöd är helt plötsligt du och ditt företag.

Är det värt dina ansträngningar?
Det som är bra är värt det. Det kommer krävas arbetsinsatser, men denna gången har du kunskapen med dig och verktygen som gör allt enklare.

Du har fått en skjuts in i framtiden – det här arbetet hade kommit förr eller senare, i takt med att nya företags etableras och kommer starka in på din marknad, och de redan existerande företagen som skruvar upp sina mål.

Idag kan du se hur mycket ditt företag behöver förändringar och förbättringar, också för det företaget du stängde ner för inte så längesedan, men nu kan du förbereda för ett öppnande igen.

När du är redo så står vi redo att skruva upp dina affärer. Vi finns nära, bara ett samtal eller ett möte så är vi igång.
Ingen pandemi varar för evigt.
Stå redo när pandemin släpper.

Vad var det nu med affärsmodells arbete som är så bra?

– det styr företagets arbete i rätt riktning
– strukturerar upp arbete
– samlar företagets resurser
– ger förståelse för hur verksamheten ska ta sig vidare
– öppnar upp för nya idéer
– skapar intäkter som annars kan vara svåra att nå
– det är ett samarbetsverktyg
– ett visuellt utvecklingsredskap

Varför en affärsplan

Affärsplanering hjälper dig att styra ditt företag dit det ska när du börjar som företagare och växer. Men också dig som står mitt i ett företagande och som länge har stått utan affärsplan gör affärsplanen positiva förändringar genom att vara som en GPS för ditt företag och hjälper dig att att gå mot rätt mål. En affärsplan leder dig genom varje steg i att starta och hantera ditt företag. Den hjälper dig att tänka igenom och detaljera alla nyckelelement för hur ditt företag ska fungera.

En affärsplan och dess affärsplanering är ett skriftligt verktyg över ditt företag och beskriver vägen ditt företag tänker gå för att nå verksamhetsmål och öka intäkterna. Tänk på det som ett levande projekt för ditt företag.

Affärsplan

Fördelarna med att ha en affärsplan och affärsplanering är många.
Vi vill nämna några för dig.

1. Det hjälper dig att nå milstolpar.
En genomtänkt affärsplan hjälper dig att gå tillbaka och tänka objektivt på nyckel elementen i ditt företag och informerar om ditt beslut när du går framåt. Det är viktigt om du behöver säkra ett företagslån.

2. Affärsplaner kan hjälpa dig att få finansiering eller få nya affärspartners. Att ha en på plats hjälper investerare att få en klar bild över din verksamhets potential. Din affärsplan är det verktyg du kommer att använda för att övertala andra att arbeta med dig (eller investera i ditt företag) är ett bra beslut.

3. Det ger dig förståelse för din marknad.

4. Strategiarbetet förenklas.

5. Samtidigt blir en affärsplan ett hjälpverktyg att få översikt och klarhet över företagets finansiella situation.

Ring eller maila så är vi snart igång med att se hur din affärsplan ska arbeta. Du får den hjälp du behöver för att ta fram en affärsplan för ditt företag.

Pris företagsutveckling

Behovet av företagsutveckling ser olika ut för företag.

Lösningar är alltid anpassade efter ditt företag/verksamhet.
För tjänster som du inte hittar pris på, kontakta för mer information.
Priser är framtagna för att under en period stötta företag genom pandemin.

Vi gör det möjligt för ditt företag.

Kan ditt företag vara berättigad möjligheten att utnyttja de utvecklingscheckar till företag inom natur- och ekoturism som nu går att ansöka via Tillväxtverket?
Kontakta för mer information om utvecklingscheckar anki@clientsbest.se

Välkommen att höra av dig!

Share This